Miolk
@studiomiolk

posturi libere

Ai nevoie să SLOW DOWN?
Să lucrezi 6 ore pe zi, fără stat peste program – program previzibil și la nevoie flexibil. Să te ocupi mai mult de viața personală, dar totuși să îți poți folosi calitățile de team player cât și know-how-ul dobândit până acum.
Ți-ai dovedit că poți duce mai multe task-uri în paralel, că ești proactiv, goal-oriented și autonom/ă, dar ești la acel moment în viață în care ai vrea să armonizezi tenacitatea și performanța cu momente pentru tine și pentru familie/hobby-uri.
Te stimulează să fii parte dintr-o echipă tânără, ambițioasă, mereu în evoluție, dar nu vrei să simți presiunea că e nevoie de tine în fiecare clipă acolo.
Cauți un climat performant, clădit pe structură și ordine exterioară/interioară, dar nu vrei să lucrezi peste program sau în week-end.

Iubești oamenii. Comunici cu blândețe. folosești vocea caldă. De fiecare dată când interacționezi cu un străin ești tentat/ă să vezi o calitate, un aspect pozitiv.
Chiar și în contexte încărcate emoțional poți urmări clar și eficient, calea spre win-win.

Nu îți este frică de cifre. Dacă trebuie să citești un document financiar simți mai degrabă curiozitate decât anxietate.

Ești de încredere. Poți gestiona informații sensibile (tehnice sau personale) cu tact, câutând întotdeauna să îi ajuți pe cei din jur. Nu ai dezamăgit niciodată încrederea pe care cineva ti-o oferă. Comunici clar și eficient. Când spui că faci ceva, chiar faci.

Atunci e foarte posibil ca poziția de Office manager la Miolk să ți se potrivească mănușă

Ce face un office manager Miok?
Sunt două aspecte cheie care au creat acest post și sunt cele mai importante:

 • Nevoia de a fi sprijiniți cu managementul financiar (la nivel de bază)
 • Nevoia ca cineva să preia prima interacțiune cu potențialii clienți (la nivel de telefon și e-mail)

Într-o descriere mai largă, grupele mari de activități ar fi:

 • Managementul financiar la nivel de bază – ținerea la zi a instrumentelor financiare, urmărirea tranzacțiilor și notificarea la nevoie, efectuare și/sau programare plăți, realizarea documentelor financiar-contabile (contracte, facturi, etc). Contabilitatea e externalizată spre o firmă specializată.
 • Managementul “resurse umane” la nivel de bază – gestionarea documentelor ce țin de angajări, deplasări, concedii, internships, organizare evenimente interne, documente SSM și PSI, etc. HR, SSM, PSI sunt externalizate spre firme specializate.
 • Mentenanța biroului – aprovizionare, relaționarea cu toți terții care asigură curățenia și funcțiunea tuturor mijloacelor și utilităților (imprimantă, AC, etc), preluarea și transmiterea corespondenței
 • Prima interacțiune cu potențialii clienți, care se face în cea mai mare parte prin telefon și e-mail conform unor pași descriși de fișa postului. Sunt foarte rare vizitele în birou (una la două luni), când e nevoie de asigurarea protocolului. 

Ce cunoștințe îți sunt necesare? 

 • Experiență în interacțiuni inter-umane și o deschidere naturală spre acestea.
 • Experiență în contabilitate primară.
 • Cunoștinte generale de operare PC (Excel, Word, GSuite, familiaritate generală cu aplicații web din generația curentă).
 • Capacitate crescută de auto-organizare, auto-disciplină, atenție la detalii, proactivitate, gândire structurată.
 • Cunoștinte de limba Engleză.
 • Cunoașterea regulilor de corespondență în afaceri.
 • Experiență în activități de administrare office.

De ce ai lucra la Miolk? 

 • Program de lucru de 6 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, previzibil și la nevoie flexibil. Aproximativ 25% din orele de lucru pot fi realizate și fără prezență fizică la birou, după perioada de integrare și adaptare la flow-ul de lucru din birou.
 • Activarea într-o echipă ce funcționează pe principiile unei familii. Echipa este mica (suntem 6 arhitecți) și avem rutine centrate pe coeziunea grupului: dimineața o începem cu o discuție de cca jumătate de oră împreună în living-ul Miolk; prânzul îl luăm împreună în camera special amenajată. Jucăm board-games în pauza de masă sau discutăm despre a construi și evenimente ce se adresează comunității.
 • Funcționarea într-un mediu de business în care vizunea, misiunea, numerele companiei, planul pe anul în curs sunt clar formulate. Există procese clare și proceduri detaliat explicitate care conferă o bază de siguranță și de structură task-urilor din birou. 
 • Dincolo de această bază structurară, fiecare membru al echipei crede în educația continuă, în evoluție permanentă. De aceea se încurajează revizuirea periodică a procedurilor și atitudinea de a căuta mereu o soluție mai bună la ce și cum facem.

Până când poți aplica?
23.01.2023 la contact@miolk.ro

Cine e Miolk?
Miolk este un birou de arhitectură care lucrează la nivel national.
Avem ambiția de a fi coagulat echipa de proiectare cu care să construiești cea mai bună casă care se poate construi la acest moment în România. Acest ”cea mai bună” se referă la mai multe planuri:

 • Rezolvări tehnice (know-how de detaliu)
 • Materiale de construcție de ultimă generație (avem o experiență extinsă pe toate tipurile de structuri constructive, dar ne-am nișat pe a construi doar case din CLT)
 • Eficiență energetică la nivel de casă pasivă.
 • Folosire la maxim a avantajelor terenului
 • Mularea noii construcții pe profilul beneficiarului și a nevoilor sale

Avem proiecte în desfășurare în multe zone ale României (București, Zalău, Slănic-Moldova, Sfântu-Gheorghe, Curtea de Argeș, Bucovina, Iași)…chiar și în Germania.
Lucrăm în interacțiune săptămânală cu colegii noștri din București și Cluj pentru proiectele de structură și instalații.
Echipa care s-a coagulat în jurul acestui brand este o echipă tânără și ambițioasă care, în cei 8 ani de existență, datorită unui proces și a unor proceduri rafinate, a găsit în Miolk motivul de a rămâne să profeseze în România.
Prin promovarea atitudinii de Smerenie în fața Omului și a Locului, Miolk redefinește procesul de proiectare de arhitectură în România. Succesul biroului este ilustrat prin povești de vindecare prin locuire, prin povești de îndrăgostire de oameni prin coabitare, prin povești de îndrăgostire de loc, de lumină, de viață…de împăcare și armonie cu propria viață.
Cum facem asta, se poate urmări în VIDEOteca Miolk.