Miolk
@studiomiolk

Politica de confidențialitate

Ce date colectăm

Primim, colectăm și stocăm informațiile pe care le introduceți pe site-ul nostru sau ne furnizați în orice alt mod. În plus, colectăm adresa de protocol Internet (IP) utilizată pentru conectarea computerului la Internet; Programare; adresa de email; numarul de telefon; informații despre computer și conexiune. Putem folosi instrumente software pentru măsurarea și colectarea informațiilor despre sesiune, inclusiv timpii de răspuns al paginii, durata vizitelor la anumite pagini, informațiile despre interacțiunea paginilor și metodele utilizate pentru a răsfoi din pagină.

 

Cum colectăm informațiile

Când completați formularul de contact de pe site-ul nostru, în cadrul procesului, colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați, cum ar fi numele, numarul de telefon și adresa de e-mail. Informațiile dvs. personale vor fi utilizate numai din motivele specificate mai sus.

De ce colectam aceste date

Colectăm astfel de informații non-personale și personale în următoarele scopuri:

  • Pentru a putea răspunde la solicitările trimise prin intermediul formularelor de contact, pentru personalizarea preferințelor, pentru îmbunătățirea experienței tale pe site, pentru a asigura funcționalități adiționale și pentru transmiterea de oferte sau materiale promoționale, este absolut necesar să colectăm câteva date personale. Vizitatorul nu este obligat să ne furnizeze date personale, dar acest refuz ne pune în imposibilitatea de a-l contacta. Toate informațiile înregistrate în acest site sunt utilizate numai de către noi și nu sunt comunicate niciunui terț.
  • Menționăm faptul că utilizăm și păstrăm datele trimise prin formularele noastre de contact, numai pentru o anumită perioadă de timp, doar în scopul deservirii clienților, dar nu folosim informațiile transmise prin intermediul acestor formulare în scopuri de marketing.

Cum stocăm, utilizăm, distribuim și dezvăluim informațiile personale colectate

​Compania noastră este găzduită pe server securizat pe care este instalat website-ul. Datele dvs. pot fi stocate prin depozitul de date, bazele de date ale serverului și aplicațiile generale ale site-ului.

Ele stochează datele dvs. pe servere securizate în spatele unui firewall.

Cum comunicăm cu vizitatorii nostri

​Vă putem contacta pentru a vă informa cu privire la cererea dvs., pentru a rezolva un litigiu, pentru a vă exprima opiniile prin sondaje sau chestionare, pentru a trimite actualizări despre compania noastră sau, să vă contactăm pentru a vă pune în aplicare Acordul privind utilizatorii, legile naționale aplicabile și orice acord pe care îl putem avea cu dvs. În acest scop, vă putem contacta prin e-mail, prin telefon, prin mesaje text și prin poștă.

Cum iți poți retrage consimțământul

​Dacă nu doriți ca noi să vă procesăm datele, vă rugăm să ne contactați la contact@miolk.ro

Update-uri la termeni și condiții

​Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând această politică de confidențialitate, deci vă rugăm să o consultați frecvent. Modificările și clarificările vor intra în vigoare imediat după ce vor fi postate pe site. Dacă vom face modificări substanțiale la această politică, vă vom anunța aici că a fost actualizată, astfel încât să știți ce informații colectăm, cum le folosim și în ce circumstanțe, dacă este cazul, le folosim și / sau dezvăluim aceasta.